Events i huset

 
 

Rollespilsfabrikkens base ligger på Brønshøjvej 17. Her har vi en villa som ligger ved siden af Kulturhuset Pilegården. Vi holder af og til åbne arrangementer så som brætspilscafé, workshops, foredrag osv.

 

Vi annoncerer vores arrangementer vi via facebooksiderne: facebook.com/groups/rollespilsnetvaerk og facebook.com/rollespilsfabrikken.

 
 

Åben Onsdag
Hver onsdag i junior-kampagne-sæsonerne holder vi åbent i vores forenings lokaler for alle vores juniorspillere. Åben onsdag en god mulighed for at mødes med andre fra foreningen og spille brætspil, kamptræne med sværd, lave kostumer og hygge.
Til åben onsdag vil der altid være nogle af Junoirrollespil-arrangørerne til stede, som kan svare på spørgsmål eller giver en hånd med at lave latex-våben på værkstedet. Man kan også få hjælp til at sy kostumer. Det koster selvfølgelig lidt penge at lave ting, hvis man bruger vores materialer, men ellers er Åben Onsdag helt gratis.

 

Se mere om Åben Onsdag her: juniorrollespil.dk/aben-onsdag

 
 

Torsdagscafe

Hver Torsdagscafe har ofte et bestemt event eller tema. Det kan være alt fra fysiske aktiviteter, oplæg/debatter om rollespil eller diverste konkurrencer. Deltagelse til arrangementerne er altid valgfrie, og man kan selvfølgelig også dukke op, bare for at drikke en øl/ drink/ sodavand eller spille et brætspil.
 
Torsdagscafeerne åbner altid op kl. 18.30 og forsætter senest til 01.00.
 
Se datoer for torsdagscafer her: Rollespilsfabrikkens Torsdagscafe på facebook.