Bag om

 
 

Det er med stor glæde og entusiasme at vi endnu engang har kastet os ud i at afholde et Rom og Dukater. Denne gang har projektet fået en ekstra løftestang idet RollespilsFabrikken er hopped med på arrangør-vognen så vi nu er to foreninger til at realisere scenariet.
 

Til denne omgang Rom og Dukater er der nogle ting, der vil blive anderledes end de forrige scenarier. Det mest markante er at vi har været nød til at op-justere prisen en lille smule. Dette skyldes især to ting: For det første har vi ikke adgang til den samme lokation som til 1eren og 2eren, som var gratis. Den anden ting er at vi denne gang har sat baren højere mht NPC udrustning, props og setting.
Vi bruger stigende priser over tid. Det gør vi for at give deltagerne en god grund til at indbetale gebyret i god tid, og på den måde give os god mulighed for at købe billigt ind og producere de ting der skal bruges til scenariet. Det er dyrt at gøre tingende i sidste øjeblik.
 

Rom og Dukater er et nonprofit scenarie, alle arrangører arbejder gratis og betaler selv for deres plads til scenariet. Det er skabertrangen og vores kærlighed til pirat-genren, der er vores motivation. Hvis scenariet giver et overskud, vil pengene blive stående på en Rom og Dukater konto, og vil i første omgang bidrage til Rom og Dukater 4. Ellers vil pengene blive doneret til Bifrostpuljen.

 
 

Arrangør teamet:

 
 

Mikkel Ørsøe
 

En af de gamle erfarne rotter i det Falsterske rollespilsmiljø. Han er idemanden bag de første Rom og Dukater scenarier og har også været med til at arrangere en lang række andre scenarier.
 

Til Rom og Dukater 3 er Mikkel ansvarlig for: Økonomistyring, location, koordinering af mad og andre praktiske ting.

 
 
 
 
 

Rikke Ørsøe
 

Har været med til at arrangere mange rollespil på Falster og er ekspert i at skabe intriger og karakterdrevne plot.
 

Til Rom og Dukater 3 er Rikke ansvarlig for: Plotskrivning, BG-koordinering og plotafvikling.

 
 
 
 
 
 

Thomas Kerff
 

Piratfan med stort P. Thomas var med i 2002 da det første Torden over Tortuga for alvor satte skub i pirat-rollespil i Danmark og har lige siden deltaget i alle de pirat-rollespil han kunne komme i nærheden af. Derudover har Thomas selv været med til at arrangere pirat-rollespil for både juniorer og seniorer.
 

Til Rom og Dukater 3 er Thomas ansvarlig for: PR, hjemmeside, NPC-koordinering, produktion af props og NPC-udstyr.

 
 
 
 

Daniel Wiegell
 

Daniel har længe været en af de meget aktive kræfter i Rollespilsfabrikken og har mange mindre projekter bag sig både som arrangør og afvikler.
 

Til Rom og Dukater 3 er Daniel ansvarlig for: Produktion af setting og plotafvikling.

 
 
 
 
 
 

Sune Grube Hansen
 

Sune er scenariets brygmester. Har har kun én opgave, og det er at sørge for at ingen ganer tørre ud til Rom og Dukater. Han vil både brygge sin eftertragtede vin og delikate mjød i rigelige mængder.
 

Til Rom og Dukater 3 vil du møde Sune i kroen hvor han vil sælge sin bryg til fornuftige priser.

 
 
 
 
 
 

Betina Larsen
 

Betina har været medarrangør på alle de foregående Rom og Dukater. Tidligere har hun både stået for køkken, sminkning, off-game cafe og fremstilling af props.
 

I denne omgang af Rom og Dukater har hun igen sat sig på sine kerneområder med produktion af decor og props og chef for off-game cafeen.

 
 
 
 
 

Charlotte Meinike Nissen
 

Charlotte har været med som spiller til de foregående Rom og Dukater og har stor erfaring med historieskrivning og rolleopbygning.
 

Til Rom og Dukater 3 er Charlotte ansvarlig for: Plotskrivning og BG-koordinering sammen med Rikke.

 
 
 
 
 
 

Hjælpere:


 

Tanja Juhl
Nils Eske Smidemann
Henrik Olsen
Jeff Beck Holm
Klara Horskjær Herbøl
Jonas Zimsen