Events i huset

Faste Events

Åben Onsdag

Hver onsdag i junior-kampagne-sæsonerne holder vi åbent i vores forenings lokaler for alle vores juniorspillere. Åben onsdag en god mulighed for at mødes med andre fra foreningen og spille brætspil, kamptræne med sværd, lave kostumer og hygge.
Til åben onsdag vil der altid være nogle af Junoirrollespils-arrangørerne til stede, som kan svare på spørgsmål eller giver en hånd med at lave latex-våben på værkstedet. Man kan også få hjælp til at sy kostumer. Det koster selvfølgelig lidt penge at lave ting, hvis man bruger vores materialer, men ellers er Åben Onsdag helt gratis.

Kamptræning

Hver tirsdag i foråret og sommeren bliver der afholdt kamptræning ved vores lokaler i Brønshøj fra klokken 18 og frem. Alle fra 15år og op kan deltage, dog skal man være opmærksom på, at der kan blive drukket alkohol til arrangementerne. Vi har både skjold, sværd, spyd og mange andre våben, som vi med glæde låner ud, men man er selvfølgelig også velkommen til at tage sine egne våben med. Husk at blive medlem af vores facebookgruppe som man finder her nedenfor.

Torsdagscaféer

Hver Torsdagscafe har ofte et bestemt event eller tema. Det kan være alt fra fysiske aktiviteter, oplæg/debatter om rollespil eller diverste konkurrencer. Deltagelse til arrangementerne er altid valgfrie, og man kan selvfølgelig også dukke op, bare for at drikke en øl/ drink/ sodavand eller spille et brætspil.
Torsdagscafeerne åbner altid op kl. 18.30 og forsætter senest til 01.00.