Events i huset

Faste Events

Åben Onsdag

Hver onsdag i juniorkampagne-sæsonerne holder vi åbent i vores foreningslokaler for alle vores juniorspillere. Åben onsdag er en god mulighed for at mødes med andre for foreningen og spille brætspil, kamptræne med sværd eller få en god snak med afviklerne, man kender fra juniorkampagnerne. Der er altid en voksen fra en af vores juniorkampagner til stede, som kan svare på spørgsmål eller give en hånd, når værkstedet er åbent og man kan bygge latex-våben. Det koster selvfølgelig lidt at bruge vores materialer, men ellers er åben onsdag helt gratis.

Kamptræning

Hver tirsdag i sommer-sæsonen bliver der afholdt kamptræning ved vores lokaler i Brønshøj fra klokken 18 og frem. Alle fra 15 år og op efter kan deltage, dog skal man være opmærksom på, at der kan blive drukket alkohol til kamptræningen. Vi har både skjold, sværd, spyd og mange andre våben, som man kan slås med, og som vi låner ud ganske gratis. Man er altid velkommen til at tage sine egne våben med. Husk også at blive medlem af vores facebookgruppe, som kan findes nedenfor.

Torsdagscaféer

Hver anden torsdag har vi torsdagscaféer for vores unge og voksne medlemmer. Hver torsdagscafé har ofte et bestemt tema eller centralt event, det kan være alt fra fysiske aktiviteter, oplæg/debatter om rollespil eller diverse konkurrencer. Deltagelse til arragementer er altid valgfrie, og man kan selvfølgelig også dukke op, bare for at drikke en øl/drink/sodavand eller spille et brætspil.

Torsdagscaféerne åbner klokken 18:30 og fortsætter til senest 01:00